کيک ژله اي يکي از دسر هاي بسيار خوشمزه و زيباست که گزينه مناسبي براي يک پذيرايي عصرانه و حتي يک کيک تولد مي باشد. کيک ژله مي تواند پايه اي از کيک اسفنجي و يا کيک ميوه اي باشد که با طعم ژله هم خواني داشته باشد. در بخش آشپزي امروز قصد داريم تا طرز تهيه کيک ژله اي توت فرنگي را به شما آموزش دهيم.


مواد لازم براي کيک ژله اي



  • شکر    50 گرم

  • توت فرنگي    200 گرم

  • خامه قنادي    200 گرم

  • ژله توت فرنگي    100 گرم

  • آب سرد    150 گرم

  • آب جوش    150 گرم

  • پودر ژلاتين    2 قاشق چايخوري

  • کيک اسفنجي    به ميزان لازم


طرز تهيه کيک ژله اي | سلام دنيا


دستور پخت کيک ژله اي خانگي خوشمزه و مجلسي با پودر ژلاتين و توت فرنگي بدون فر



1. طرز تهيه کيک يخچالي با پودر ژله توت فرنگي


مرحله اول آماده سازي ژله: ابتدا پودر ژله توت فرنگي را داخل کاسه اي ريخته و به آن 150 گرم آبجوش بيفزاييد و وقتي ذرات ژلاتين کاملا حل شد، 150 گرم آب سرد را مي افزاييم و اجازه مي دهيم ژله داخل يخچال به غلظت سفيده تخم مرغ برسد.


 


2. مرحله دوم: افزودن ژله به کيک


حالا روي کيک اسفنجي را با خلال چوبي حفره هايي ايجاد مي کنيم، ژله به غلظت رسيده را روي کيک مي ريزيم و داخل يخچال مي گذاريم.

3. مرحله سوم: آماده سازي پودر ژلاتين


توت فرنگي ها را با شکر مخلوط کرده و روي حرارت مي گذاريم تا خوب نرم شده و آب بيندازد. حالا پودر ژلاتين را با مقداري از آب توت فرنگي مخلوط کرده شفاف که شد به توت فرنگي مي افزاييم و آن را از روي حرارت برمي داريم.

4. مرحله چهارم: افزودن خامه


حالا کيک را از داخل يخچال خارج کرده و با يک لايه خامه قنادي روي کيک را پوشش مي دهيم و براي 30 دقيقه داخل يخچال مي گذاريم.



5. مرحله پنجم: افزودن ژلاتيني توت فرنگي


دوباره کيک را از داخل يخچال خارج کرده و لايه ژلاتيني توت فرنگي را که کاملا خنک شده را روي کيک مي ريزيم و توت فرنگي ها را هم با نظم روي آن مي چينيم و دوباره داخل يخچال مي گذاريم تا لايه ژلاتيني کاملا سفت شود.




6. مرحله آخر: سرو کيک ژله اي


بعد از اينکه لايه آخر کاملا منسجم شد کيک را از داخل يخچال خارج کرده داخل ظرف زيبايي گذاشته و با يک چاقوي ظريف کيک را برش مي دهيم.


نکات مهم و فوت و فن تهيه کيک با پودر ژله 



  • بهتر است اين کيک را در قالب کمربندي تهيه کنيد. اگر در دسترس نداشتيد داخل ظرفي که کيک را پخته ايد نايلون بيندازيد، کيک را داخل قالب بگذاريد تا بعد اتمام کار کيک را به کمک نايلون از داخل قالب خارج کنيد.

  • مي توانيد خامه را با کمک رنگ خوراکي به رنگ ژله استفاده شده در آوريد.

  • براي برش کيک بعد هر برش چاقو را کاملا تميز کنيد.


منبع: salamdonya


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

Lisa Maggie فروشگاه زودکادو Maria استاد سئو تحقيق و پژوهش Jansen Amanda Christina الکل سفيد و کرونا